Kunstwerk uitgelicht – door Hans Kortlevers

Hier ben ik weer, Hans Kortlevers. Vandaag zal ik een werk uitlichten, ik vind dit echt prachtig. Werkelijk waar.

 

Nu zult u zich ongetwijfeld afvragen wat voor werk dit dan wel niet is. Nou, het is het volgende magnifieke kunststuk:

 

Hans Kortlevers

 

Bent u het niet met me eens? Is het niet prachtig?!

 

Ik, Hans Kortlevers word hier echt blij van. De eenvoud, het geniale concept. Ja, dit vind ik mooi.

 

Ik zal even kort uitleggen wat hier nou zo geweldig aan is. Want misschien denkt u nu inmiddels bij uzelf: “tsja die Hans Kortlevers is een beste kerel maar waar dit nu weer over gaat? Dit slaat alles, en gaan helemaal nergens over…”

 

Waarom is dit werk zo geweldig?

Dit moet natuurlijk voorkomen worden, dus hierbij de uitleg van Hans Kortlevers. Dit werk is zo simpel maar toch raakt het me diep. Het ontwerp is verbazingwekkend eenvoudig opgezet, een rij met mensen. Toch is het weer apart gemaakt, de rij is nog een keer in het werk geplakt. Maar dan vervaagd.

 

Vooral de simpele ideeën die goed zijn uitgewerkt vind ik mooi. Het hoeft geen super ingewikkeld werk te zijn om Hans Kortlevers blij te maken. Als het werk simpel, dat vind ik juist lef en zelfverzekerdheid tonen.

 

Kritiek op Hans Kortlevers?

Ja, hier word ik, Hans Kortlevers, erg blij van. Ik weet dat ik met deze site vooral had bedoeld om websites die ik geweldig vond te publiceren maar ik merk dat ik toch ook heel graag schrijf over digitale kunst. Als u nou denkt: “die Hans Kortlevers schrijft wel heel veel over digitale kunstwerken in plaats van websites en eigenlijk vind ik het laatste veel leuker” dan moet u mij dat vooral laten weten! Met zulke kritiek kan ik wat en dan kan ik zorgen dat deze website zo leuk mogelijk is voor zoveel mogelijk mensen.

 

Groeten,
Hans Kortlevers