Een snelle site!

Zoals belooft behandel ik vandaag de website die Martijn me heeft gestuurd. Martijn stuurde mij een website toe met een onderwerp wat me erg aanspreekt: auto’s!

Hans Kortlevers ging vroeger vaak met zijn vader naar een garage om auto’s te kijken naar de nieuwste modellen, vandaar mijn fascinatie voor snelle en bijzondere auto’s. maar  goed, terug naar de site. De site in kwestie is die van een Nederlands sportwagenmerk. Zie hier de link: www.donkervoort.com . Het mooie aan deze website vind ik de exclusiviteit die het uitstraalt. De filosofie achter de website wordt goed naar buiten gebracht. Een strakke maar doeltreffende website, welke naar mijn mening goed bij het bedrijf past. Deze website verdient daarom een plekje op de Hans Kortlevers site.

Op de homepage staat groot een auto afgebeeld. Dit doet me denken aan vroeger, wanneer ik s’nachts achter mijn computertje kroop om mijn favoriete racespel te spelen. Niet geheel zonder risico’s trouwens, vaak hoorde ik mijn moeder roepen:’’ Hans Kortlevers, je gaat nu achter die computer weg!’’

De auto’s in dit spel werden precies vanuit die hoek afgebeeld, net zoals de auto op deze site. De homepage vestigt de aandacht op de auto, dit is het eerste wat in het oog springt. Ook de achtergrond van deze foto inspireert me, het is net of de auto in deze setting wil zeggen: ‘’Hans Kortlevers, je kan verder zoeken maar er is naast mij niks meer hier.’’ Dit beeld wordt gecreëerd door de spiegels. Bij dit soort foto’s kan ik mijn gedachtes helemaal kwijtraken, en bedenk ik in mijn hoofd hoe dit verder gaat.

Gelukkig krijg ik genoeg mailtjes met tips, dus verveel ik me nooit!

Tot de volgende blog,

Hans Kortlevers